Zoekmachine optimalisatie

SEO

  • Hoe goed bent u te vinden op internet?
  • Heeft u een website maar valt de respons tegen?
  • Wilt u een website die nieuwe klanten en nieuwe opdrachten oplevert?
  • En waarom lukt het bij u niet en bij de concurrent wel?

Samenvattend:

1. De klant kan uw site niet vinden.

2. Uw site weet bezoekers niet om te zetten naar klanten (geen conversie).

 

 Search Engine Optimalisation

Belangrijk bij het oplossen van het eerste probleem, is uw vindbaarheid op Nederlands belangrijkste zoekmachine: Google. Hier gaat onze aandacht als eerste heen:

Het beter laten scoren van uw website in de niet-betaalde zoekresultaten. Dit wordt Search Engine Optimalization genoemd (SEO). 

 

Smoel Marketing helpt u om de SEO van uw website zo goed mogelijk aan te passen. 

 

Conversie Optimalisatie

Heeft u wel bezoekers maar zijn dit nog geen klanten? Dan mist uw website wellicht te weinig overtuigingskracht. Bij conversie optimalisatie worden allerlei technieken omgezet om uw bezoekers te activeren en te helpen bij uw keuze. Smoel Marketing begeleidt u in dit proces.

 

Ik kijk kritisch naar uw website, breng verbeteringen aan, houd mij bezig met de content en zorg voor een optimaal resultaat!

Google Adwords

Naast SEO heb je ook SEA; Search Engine Advertising; het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten.

Bij Search Engine Advertising kunnen drie doelstellingen worden onderscheiden.

Ten eerste zoveel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, ten tweede zoveel mogelijk clicks realiseren en tot slot zoveel mogelijk conversies realiseren.

 

Met zoekmachine-adverteren  haal je snel méér bezoekers op je website. Het is belangrijk om goed vindbaar te zijn in de grootste zoekmachine van Nederland: Google. Wil je direct goed gevonden worden? Met een advertentiecampagne in Google Ads kun je morgen al op één staan. Een groot voordeel van Online adverteren is dat de resultaten meetbaar zijn. U weet nooit precies hoeveel mensen u bereikt met een advertentie in een krant. Met Ads kunt u het aantal kliks en conversies precies zien.

 

Smoel Marketing maakt en beheert uw Ads campagnes.


Neem contact op met Smoel Marketing: 

Tel: 06-51929935 * E-mail: info@smoelmarketing.nl