Website maken en onderhouden


Website maken

Wat vindt u van deze site? Deze website is geheel tot stand gekomen door Smoel Marketing. Geen websitebouwer aan te pas gekomen! En als u mij googled, zult u zien dat Smoel marketing een top 1 positie heeft. Google heeft mij dus ook gevonden!

 

Vooropgesteld: Smoel Marketing is geen websitebouwer. Dit is een vak apart wat ik graag aan anderen over laat. Echter, ben u op zoek naar een goedkope en eenvoudige oplossing? Dan bent u bij Smoel Marketing aan het juiste adres! Ik werk met vaste templates (ontwerpen) en kan zo uw website opbouwen met foto's en teksten. De site is natuurlijk ook geschikt voor tablets en smartphones.

ik zorg dat uw site gekoppeld wordt aan de juiste Url via uw hostingbedrijf en ik zal mij bezig houden met de ranking in Google en andere zoekmachines.

 

Eenvoudige website nodig? Neem vandaag nog contact op!

Website onderhouden

Smoel Marketing helpt u graag met het maken van een website, in samenwerking met een websitebouwer. Ik maak een opzet van uw website indeling, schrijf teksten en houd me bezig met foto's. Daarnaast onderhoud ik de site. Daarbij constant rekening houdend met het feit dat uw klant u kan vinden en uw site interessant genoeg is en blijft.

 

Smoel Marketing onderhoudt het contact met de website bouwers. Vaak spreken bouwers een andere taal dan de ondernemer. Ik help u om samen dezelfde taal te spreken en elkaar te begrijpen!


Neem contact op met Smoel Marketing: 

Tel: 06-51929935 * E-mail: info@smoelmarketing.nl